Építész és mérnök iroda külső pályázati logóterve kisarculathozÉpítész és mérnök iroda külső pályázati logóterve
Feladat leírása: 

Varga Zsófi megragadta azt a megrendelői elvárást, hogy a logó reprezentálja a fiatal építészmérnöki vállalkozás szerteágazó jellegét, a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségüket és az európai színvonalú mérnöki szaktudást.

Az építőiparban a célközönség általában az ingatlanfejlesztők és generál kivitelezők. A logótervezéskor figyelembe kell venni, hogy a későbbiekben textilen, munkavédelmi sisakon, nyomtatott felületen ugyanúgy jól mutasson, mint digitális környezetben, akár mobiltelefonos applikációként vagy közösségi oldalakon.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top