Gondolatébresztő motivációs poszter készítése Photoshoppal

Ennek a motivációs poszternek a látványvilága azért sikerült hatásosra, mert nem ismételni próbálja az idézet nyelvi virtuozitását, hanem megragadja azt a tűnődő pillanatot, amikor gondolati utazásokat teszünk. Ezzel pedig olyan aláfestő hangulatot teremt, ami segíti az értelmezést. Finom vizuális utalásokkal arra késztet, hogy eltöprengjünk az idézet komplexitásán.

Oktatóként külön örömöt okoz, ha már a tanfolyam elején kiviláglik egy hallgató vizuális intelligenciája és képes finom áthallásokat teremteni tartalom és látvány között.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top