Illusztrálj és szemléltess - nyári tábor szórólap tervezésszórólap tervezési feladat Photoshop-ban

Akkor sikerül jól egy szórólap, ha könnyen felfogható, gyorsan értelmezhető. Nemcsak tájékoztat és szemléltet, hanem élményt nyújt. Vizuálisan szórakoztat.
Minden választott illusztráció, grafika, képi elem arra szolgál, hogy a megfelelő vizuális közeget teremtsük meg az információ köré. A design kommunikációs szerepet tölt be: a megfelelő célközönséghez, megfelelő mélységben eljuttatni az üzenetet.

Készült: 
2017

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top