Inspiráló motivációs plakát tervezése PhotoshoppalMotivációs plakát tervezése híres idézethez

A néhány árnyalatból álló fotók mindig ízlésesek és ezen a képen különösen szép a kontraszt a visszafogott színek és a fotó erős dinamikája között. Minden a mozgásról szól, a vízpermet, a fények vibrálása, a középpontban lévő mozdulatsor. A vízesést imitáló szöveg továbbhangsúlyozza a mozgalmasságot és fentről lefelé haladó oszlopok vezetik a tekintetet a kép fókuszához.

Elgondolkodtatóak a kalligrafikus, kínai írásmódot utánzó betűk. Egyrészt stílusos kulturális utalás, másrészt egy nagyon jól pozicionált kompozíciós elem. A kép és szöveg mozgalmas csoportba szerveződik és egységet alkot, az egyensúlyra és a lendületre utal minden, ami tökéletes és egyedi vizuális keretbe foglalja az Albert Einstein idézetet. És még azt is megbocsájtjuk, hogy a kreatív koncepció kicsit az olvashatóság rovására megy.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top