Kisarculati terv - Forgószél tanácsadó központarculattervezési feladat - webdesign Workshop hallgatói munka

Az első lépések egyike, hogy a hallgatók megbirkózzanak azzal a sokrétű feladattal, amit az arculattervezés kíván. Irreális elvárás lenne profi szintű tervezést várni a tanfolyam elején.

A cél a vizuális látásmód fejlesztése. A gyakorlás során rá kell érezni arra, milyen bonyolult folyamat egy koherens, egységes összhatású arculatot létrehozása. Nem csak annak átgondolása fontos, hogy melyik elem, milyen elrendezésben hová kerüljön a harmonikus összkép érdekében, közben arra is törekedni kell, hogy ne csak informatív, hanem figyelemfelkeltő legyen.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top