Moodboard - Wine&Café fériaknak vagy nőknekweboldaltervhez készített hangulattábla - Webdesign Workshop hallgatói munka

Weboldalak tervezésekor a drótváz és a tartalmi elemek elhelyezésénél sok racionális érvet lehet felsorakoztatni. Amikor azonban a layout, a vizuális világ tervezése kerül sorra, már nem igazán lehet érvek mentén kommunikálni. A hangulattábla egy olyan eszköz, amely segít megmutatni a csapat, vagy az ügyfél számára az elképzelt képi világot. Ez a munka egy kávézóval kibővített borbolt weboldalához készült, amely a női közönséget szeretné megcélozni.

A hangulattábla esetében mások kreatív munkáit használjuk fel, hogy demonstráljunk egy elképzelt világot. Egy ilyen lakberendezési fotó mögött hihetetlen értékek húzódnak. A lakberendező tervei, a megvásárolt bútorok, a bevilágított fotózás sok kreatív ember energiáját, terveit, munkáját sűríti egybe. Mindig törekedni kell arra, hogy a webdesign végső kialakításakor ugyanezt a színvonalat saját erőből érjük el. A honlap saját képanyagának vagy teljesen jogtisztának, vagy saját készítésűnek kell lennie. Természetesen a Pinterest-en inspirációként levadászott fotók NEM használhatóak még forrás megjelöléssel sem.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top