Motivációs plakát alkotás Photoshop-banMotivációs plakát tervezése híres idézethez

Sokan követik el azt a hibát, hogy a nagy igyekezetben túlbonyolítják a motivációs poszter tervezést. Pedig kevés eszközzel és szerény egyszerűséggel is szellemesen frappáns alkotások születnek.

Einstein egy végtelenül hétköznapi hasonlattal él és a motiváció poszter intelligensen alkalmazkodik a pimaszul egyszerű bölcsességhez.

Spontánnak, könnyűnek és frissnek érezzük a plakátot, amit a szolid vizuális elemeknek köszönhet: akvarell háttér, kézírásos font, grafikus kerékpár és a vonalak egységes megjelenése.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top