AZONNAL hasznosítható tudásCélirányos, azonnal hasznosítható tananyag

Az eredmények felmutatásához szükséges minimum tudást szedtem össze. Mit is jelent ez? Nem programozási alapismeretekkel kezdesz, nem tanulsz fél évig művészettörténetet (létező webdesigner tanfolyam!!!), hanem olyan alapfogalmakkal, technikákkal, eszközökkel indítunk, ami a leggyorsabb sikerélményt garantálja. Az örömteli tanulás ugyanis bizonyítottan hatékonyabb, a gyors sikerélmények átlendítenek a kezdeti nehézségeken.

Fokozatosan mélyülő ismeretek

A célirányos tananyag nem jelenti azt, hogy a felszínen maradunk. A leckék egymásra épülnek, és olyan értelemben nehezednek, hogy a már elsajátított tudásból indulunk ki az újabb feladatoknál. Az újdonságot a mi módszerünk esetén abban látom, hogy már kezdőként is képes leszel eredményeket felmutatni, mielőtt teljes képet alkothatnál a szakmáról. Annak ellenére, hogy a lényegre koncentrálunk, el fogunk jutni a kódolásig, a responsive tervezés problematikájáig, és foglalkozunk a vizuális művészetekkel is. Olyan struktúrált tudás-anyagot szeretnék átadni a számodra, amibe aztán az önálló tanulás eredményei könnyedén beilleszthetők.

Összefüggések

Sokan vitatják az online tanfolyamok létjogosultságát egy olyan világban, ahol az információ felfoghatatlan mennyiségben, rendkívül olcsón mindenki számára elérhetővé vált. Jó alapokkal valóban nagyon sokat lehet tanulni az interneten elérhető anyagokból, azonban orvos sem lesz valakiből pusztán azért, mert rendelkezésére áll egy online anatómiai atlasz... Egy jó vezető lerövidíti az utat, levágja a felesleges köröket, a lényegre koncentrál, tapasztalati tudást, módszereket, trükköket gyakorlatot ad át, összefüggésekre világít rá. Mert nem is olyan könnyű megtalálni a lényeget.

Ne maradj le!

Mitől különleges a Kreatív Webdesign Tanfolyam?

ONLINE tanfolyamok

Tértől és időtől függetlenül tanulhatsz, a felkészülés idejét rugalmasan beillesztheted a napirendedbe. Olvashatod az elméletet várakozás közben és küldheted a házi feladatot éjjel.

Virtuális oktatóterem

Gyakorlatokból TAPASZTALAT

A honlapkészítés nem elméleti tudomány. A leckékhez tartozó gyakorlatokat úgy építettem fel, hogy a tanfolyamokat kézzel fogható eredményekkel zárhasd. Itt kézbe kell venni a szerszámokat.

Gyakornoki munkalehetőség

AZONNAL hasznosítható tudás

A legszükségesebb ismereteket gyűjtöttem össze, amelyek gyors sikerélményt garantálnak. Ez azonban nem felszínességet jelent, hanem jól felépített leckéket, és fokozatosan mélyülő ismereteket.

Naprakész ismeretek

Alkotói KÖZÖSSÉG

Alkotói munka elképzelhetetlen visszajelzések nélkül. A kreativitást megsokszorozzák a többiek ötletei, más szempontú meglátásai. Nem hiszek a magányos farkasokban, csak az együttműködésben.

Értékes szakmai kapcsolatokHallgatóink mondták

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha december 23.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top