Kosár

0 tétel 0 Ft

Digitális képek világa

Digitális képek világa

Időtartam: 3 hónap

Ahhoz, hogy a honlapodon szakszerű képanyag, színes illusztrációk vagy szórakoztató infografikák szerepeljenek, alaposabban el kell mélyülnöd a digitális képek világában. Ha pedig webdesigner szeretnél lenni, ezekre az alapokra mindenképpen szükséged lesz a folytatáshoz. Színek, paletták, felbontás, képméret, retus, montázsok... van mit tanulni.

Price: 38.000 Ft
Ár: 
38 000 + áfa

Még emlékszem azokra a nyaralásokra, amikor lázasan kutatok egy olaszországi/párizsi/prágai/bécsi kis trafikban a megfelelő minőségű színes film után. Mindig kevés volt, amit otthonról hoztam. Ma már csak elszánt művészlelkek tartanak igazi, vegyi alapon működő fényképezőgépet, a digitális képek és kamerák elsöprő győzelmet arattak. Nem véletlenül. Az elrontott képek nem kerülnek pénzbe, csak megnyomod a Törlés gombot és felszabadul a memória. Az átlagos képekből utólag fantasztikusat lehet készíteni: módosíthatod a képkivágást, csökkentheted a zajszintet, több vagy éppen kevesebb fényt varázsolhatsz a képre. De miért is érdekelhet ez bárkit is a fotósokon kívül?

Manapság szinte mindenki találkozik a munkája során a digitális képekkel. Az online marketing világában a szöveges tartalom mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a képek, az illusztrációk. Ikonok, hirdetések, fejlécek, termékfotók színesítik a honlapokat, és sok esetben ezek elkészítése, tárolása a cégek munkatársaira hárul.

Ez a modul nem a profi képfeldolgozási eljárásokat, digitális retusálást ismerteti, hanem pontosan azt a tudást csomagolja egybe, amely ahhoz kell, hogy egy kis cég jobban kézben tarthassa az online marketing tevékenységéhez szükséges képanyagát. Webdesigner alapozó modul, azaz minden olyan kérdést érintünk, amely egy honlapon a felhasznált képekkel kapcsolatban felmerülhet.


Most 10%-kal olcsóbban juthatsz stock képekhez

Most minden egyes modulhoz és tanfolyamhoz az 123RF digitális képügynökség 10%-os kedvezményre jogosító KUPONJA is jár.

Szerezd be kedvezményesen a honlapodhoz szükséges fotókat és a kreatív munkához szükséges vektorképeket.


Leendő webdesigner-eknek, illusztrátoroknak

Akik átlagon felüli alapokról szeretnének indulni. A modul minden szükséges fogalmat, eszközt és gyakorlati alkalmazást megmutat, amivel webdesigner-ként, grafikusként dolgoznod kell majd. Segít a döntésben, ha még nem tudod, milyen irányban szeretnél mélyebb ismereteket szerezni, szakosodni. Nulláról indítunk, szemléletesen, sok példával illusztrálva meséljük el, amit mindenképpen tudnod kell. A legszínesebb, leglátványosabb modul a kreatív Webdesign Tanfolyam anyagai közül.

Újságíróknak

Akik az online újságírás világába csöppenve a képszerkesztés nehézségeivel is szembesülnek. Egyre gyakoribb, hogy az online cikkek képanyagáért is felelős leszel. Az átalakuló szerkesztőségekben szinte már elvárás, hogy ismerd a stock fotók világát, a képekkel kapcsolatos licenszeket, és alap szinten dolgozni tudj a digitális képekkel. Ez a modul a nulláról indít, ezért teljes mértékben laikusoknak is sikerélményt fog nyújtani. Segítségével magabiztosabban fogsz szembenézni az újságírói munkaerőpiac új kihívásaival.

Kis cégek munkatársainak

Ahol a költséghatékonyság nem engedi meg, hogy minden területre külön szakembert vegyenek fel. A modul ismeretei alapján a cég életéhez szükséges minden típusú képanyag előállítására alkalmas leszel. Megmutatjuk az ingyenes eszközöket is, így a legegyszerűbb fotó-retusálásokat, kép-manipulációs lehetőségeket teljesen ingyen tudod a cég szolgálatába állítani. A modul nem tér ki a kiadványszerkesztés problémáira, tövényszerűségeire, elsősorban a digitális képfeldolgozás alapjaival ismertet meg. Ez az a minimum tudás, amire a későbbi arculattervezési, illusztrátori ismeretek ráépíthetőek.


A Digitális képek világa modullal elérhető eredmények

Digitális képek alapvető tulajdonságainak ismerete.

Műveletek a képekkel: képek átméretezése, képrészletek kivágása, file-méret optimalizálás.

A képekkel kapcsolatos liszenszek ismerete.

Minőségi képes honlaptartalom, amelyet az ügyfelek várnak, keresnek és szívesen megosztanak.

Képszerkesztői gondolkodás, szemlélet kialakítása.

Gyorsabban elkészülő illusztrációk, jobb minőségű fotók.

Digitális képek világa

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha december 23.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top