Kosár

0 tétel 0 Ft

HTML, CSS3 alapok

HTML, CSS3 alapok

Időtartam: 3 hónap

A kódolás szó a legtöbb ember számára kicsit misztikusan, már-már ijesztően hangzik. Ez a modul hétköznapi szavakkal, sok példával és szemléletes illusztrációkkal ismerteti meg a legszükségesebb fogalmakat és összefüggéseket. A HTML és a CSS mögött rejlő logika rendkívüli matematikai képességek NÉLKÜL is elsajátítható.

Price: 38.000 Ft
Ár: 
38 000 + áfa

Sokan a grafikát, a Photoshopot kényelmesebbnek, érdekesebbnek, megtanulhatóbbnak érzik. Ha kizárólag digitális grafikával szeretnél foglalkozni, akkor talán megengedheted magadnak azt a luxust, hogy ne tudj semmit egy weboldal hátteréről, felépítéséről. Azonban webdesigner-ként HTML és CSS alapismeretek nélkül nem sokáig lehet boldogulni. Ez az a közös nyelv, amit ismerned kell, ha csapatban akarsz dolgozni, ha nem akarsz lépten-nyomon akadályokba ütközni. HTML és CSS alapok nélkül elképzelhetetlen teljes képet alkotni a honlapkészítés folyamatáról, vagy éppen egy content managment rendszerben készülő honlap felépítéséről, szerkezetéről. Nem űrtudományról van szó, bárki számára elsajátíthatóak az alapok. A modul arra is megtanít, hogyan fejleszd tovább az itt szerzett alapismereteket, milyen eszközöket használj, és hogyan gyakorolj.

Leendő webdesigner-eknek

Azoknak, akik félnek a kódolástól, túl nehéznek, távolinak és bonyodalmasnak látszik. Neked írtuk a tananyagot, ha legalább olyan színesen szeretnél kódolást tanulni, mint webgrafikát.

Gyakorló webdesigner-eknek

Azoknak a már gyakorló webdesignereknek, honlapkészítéssel foglalkozó szakembereknek, akik a Photoshop és/vagy Illustrator tudás mellett szeretnének átfogó képet kapni egy weboldal működéséről. Ha nem mindig érted, miért nem pont úgy néz ki a weboldal, ahogy eltervezted, ha gőzöd nincs, mit akar tőled a programozó, ha jobban szeretnéd érteni, hogyan kell egy meglévő sablont átdefiniálni, itt a helyed..

Saját honlap tulajdonosoknak

Mindazoknak, aki saját honlapot üzemeltetnek, és eljutottak arra a szintre, hogy már kevésnek érzik a beépített Wordpress/Drupal sablonok lehetőségeit. Szeretnék testre szabni az oldalaikat, szeretnének nagyobb rálátást a honlap működésére, felépítésére.


A HTML, CSS3 modullal elérhető eredmények

Alaposabb webdesign tudás.

Gördülékenyebb csapatmunka a honlapkészítés projektek során.

Egyedi, testre szabott saját honlap.

Magabiztosság.

Önálló tanulásra, fejlődésre való képesség.

HTML, CSS3 alapok

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha december 23.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top