Kreatív Webdesign Studió

Nem honlapot, rendszert tervezünk

ESZTÉTIKUS
ÁTGONDOLT
KERESŐBARÁT

A profizmus költséghatékony. Rendeljen tőlünk honlapot!

Nem honlapot, rendszert tervezünk

Körültekintően, minden lehetséges szempontot figyelembe véve tervezünk, hogy honlapja minden követelménynek képes legyen megfelelni.

Keresőbarát honlapok

Csak olyan technológiával építünk honlapokat, amelyek maximálisan keresőbarát. Az azonban csak egyetlen szegmense az online marketing széles területének.

Mérhető hozzáadott érték

Segítünk a weboldalak üzleti céljainak meghatározásában és megmutatjuk, hogyan használhatja a látogatási statisztikákat az üzlet fellendítéséhez.

Szép, de nem öncélúan

A webdesign iparművészet. Az esztétikumnak jól meghatározott célokat kell szolgálnia. Meg van bennünk az alázatnak és a kreativitásnak az az elegye, ami a jó arculat megalkotásához szükséges.

Rendelje meg honlapját MOST!

Sokféle honlap létezik. A névjegykártyaszerű statikus bemutatkozó oldalak, a bonyolult üzleti logikát követő webshopok, vagy éppen a közösségi oldalak különböző célokat szolgálnak. Ezért az alkalmazott technológia, a megvalósítás módja, illetve az előállítás költségei is lényeges eltéréseket mutathat. Honlapkészítési csomagjainkkal segítünk meghatározni, milyen kategóriájú honlapra van szüksége céljai megvalósításához, hogy megkönnyítsük a választást.

Integrált tudás

A honlapkészítéshez szükséges tudás szerteágazó területekről származik. A funkcionalitás mellett a honlapnak illeszkednie kell a cég online marketing stratégiájához, a már meglévő arculathoz, az éppen futó reklám-kampányokhoz. A honlap kapcsolódhat más céges facebook-oldalakhoz, de az is lehet, hogy közösségi site-ként fog működni, hogy az érdeklődőknek, illetve az ügyfeleknek testre szabott és minőségi szolgáltatásokat lehessen nyújtani.

Minden puzzle-darabkának illeszkednie kell egymáshoz, hiszen az architektúra építés, a funkcionális tervezés éppolyan fontos, mint a marketing szövegírás vagy a vizuális kommunikáció. A honlapkészítés során sokféle kompetenciát kell integráltan hasznosítani, ezért nagyon fontos, hogy a különböző szakterületek ismerjék az összes szempontot, amely sikeressé tesz egy honlapot.

Családállítás
Honlapkészítés és webdesign referencia
Ilcsi Natural Cosmetics
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás referencia
Multi-fragment Mérnökiroda
Honlapkészítés és keresőoptimalizálás referencia
Peter Noel forgatókönyvíró
Induserv-webdesign honlapkészítés és webdesign referencia
Ajándék MOST webáruház
keresőoptimalizálás tanácsadás referencia
Mirtilla

Kapcsolat


Hívjon telefonon!
+3670 625 6586