Kreatív Webdesign Studió

Nem honlapot, rendszert tervezünk

ELEMZÉS
ÚJRATERVEZÉS
MÉRHETŐ EREDMÉNYEK

Tegye korszerűbbé honlapját!

Miért nem működik?

Miért nem működik? Milyen célt nem teljesít? Egyáltalán, milyen szempontoknak kellene megfelelnie?

Újratervezés

Még akkor is szükség lehet rá, ha néhány éve megalapozottan készült a honlap, az akkori igények és az akkori üzleti célok figyelembevételével.

Javítás vagy csere?

A jelenlegi technológiai keretek között mi valósítható meg egy ergonómiailag jó honlap érdekében? Mi az, ami továbbra is felhasználható és mennyibe kerülnek az új elemek?

Átváltoztatjuk

Ha csak a megjelenéssel van baj, elég átöltöztetnie a honlapot. A jó arculat már félsiker.

Az újratervezés nagy szakmai kihívást jelent

Egy felújítás során sok olyan problémát kell megoldani, ami az üres telekre való építkezésnél fel sem merül. Az épületnek már vannak olyan adottságai, amin lehetetlen változtatni, és a munkálatokat úgy kell megtervezni, hogy közben az ott lakók élete is zavartalanul folyhasson. Egy honlap esetében sincs ez másképp. Figyelembe kell venni és meg kell őrizni az eddigi keresőoptimalizálási eredményeket, de arra is gondolni kell, mennyi időbe és energiába került a felhasználóknak elsajátítani a tartalom feltöltéséhez, a karbantartáshoz szükséges ismereteket. A fejlesztés idejére pedig nem állhat le az élet, hiszen a már megszerzett látogatókat senki nem szeretné elveszíteni.

Mivel nagyon sokféle technológiával készülhet egy honlap, egyáltalán nem könnyű megállapítani, hogy a korszerűsítés mekkora költségekkel fog járni. Szakszerű honlap esetén nem jelent gondot a utólagos webdesign illesztése, vagy a keresőoptimalizálás szempontjainak utólagos érvényesítése. Azonban nagyon sok a kiismerhetetlen, tákolt, hand-made megoldás is.

Ezért Webdoktor szolgáltatásunk minden esetben egy ingyenes honlapelemzéssel indul, hogy felmérjük, milyen alapokra kellene építkeznünk.

Kérje INGYENES honlapelemzésünket!

Az elemzés alapján dönthet a további teendőkről, körvonalazhatja a problémás pontokat és felmérheti a tervezett változtatások költségeit.

Kapcsolat


Hívjon telefonon!
+3670 625 6586