Kreatív Webdesign Studió

Nem honlapot, rendszert tervezünk

TALÁLÓ CÍMEK
HÍRLEVELEK
RELEVÁNS SZAKMAI BLOG

Ne vesződjön a szövegírással, koncentráljon az üzletre!

Hírlevelek

A jó hírlevelet várják az ügyfelek, mert informatív és szórakoztató. Ahhoz azonban, hogy a hírlevél-marketing eredményes legyen, meg kell találni a hangot a téma iránt érdeklődő olvasóval.

A kép fontos tartalmi elem

Egy kép ezer szóval felér, és ezt komoly agykutatási eredmények is alátámasztják. A szöveget kifejező, humoros képek, a grafikus figurák jobban megjegyezhetővé és szórakoztatóbbá teszik a web-oldalakat. A valóban igényes portálok ezért agy hangsúlyt fektetnek a különleges illusztrációkra.

Szakmai blog

Ne kerüljön hátrányba pusztán azért, mert nem tud, vagy nincs ideje fogalmazni. Hogyan írhatnánk meg egy szakmai blogot, ha nem értünk az adott területhez? Az újságíróktól ellesett módszerekkel dolgozunk, interjúkra és információs anyagokra támaszkodunk.

Portré a termékekről

A legszebb dizájnt is agyoncsapják az otthoni digitális kamerával készült termékfotók, és azok a vezetői portrék sem keltik a profizmus látszatát, amelyeknél a háttérben látszik a fürdőszoba csempe. Partnereink gondoskodnak róla, hogy termékei a fotókon is a legelőnyösebb oldalukat mutathassák.

Képírás

Az internetre nem olvasók, hanem látogatók érkeznek. Mivel az agyunk a képeket gyorsabban dolgozza fel, mint a verbális üzeneteket, vagy az írott szöveget, a weboldalakon található információkat vizuális elemekkel kell tagolni.

Rendeljen tartalmat TŐLÜNK!

Az igényes tartalom előállítása fáradtságos és időigényes. Szervezze ki, és koncentráljon az üzletre!

Kapcsolat


Hívjon telefonon!
+3670 625 6586