Kreatív Webdesign Studió

Nem honlapot, rendszert tervezünk

KULCSSZAVAK
OPTIMALIZÁLT TARTALOM
LINKÉPÍTÉS

Kerüljön a találati lista első oldalára!

keresőoptimalizálás
Kulcsszóválasztás

Érdemes tudományos alapossággal kiválasztani azt az 5-10 kulcsszót, amelyre egy átlagos honlap optimalizálható. Ha ugyanis olyan rossz kulcsszavakra építjük a keresőoptimalizálást, minden erőfeszítésünk hiábavaló lesz.

Oldalon belüli optimalizálás

Ha az általunk javasolt alapelvek mentén építi fel oldalait, a kereső relevánsnak fogja tartani őket a meghatározott kulcsszavakra. A felhelyezett címeknek, linkeknek, képeknek, de még a formázásnak is lehet jelentősége keresőoptimalizálási szempontból.

Linképítés

Nem elég, ha regisztrálunk a startlapra és minden nagynéni like-olja az oldalunkat. A professzionális linképítés kitartást követel, azonban hosszú távon csak így őrizhetjük meg előkelő helyezéseinket a Google találati listáján.

Online marketing eszközök

Fontos ismernie azokat az ingyen elérhető eszközöket, amelyekkel szemmel tarthatja oldalait keresőoptimalizálási szempontból. Szolgáltatásunk részeként minden olyan információt átadunk, amelyek szükségesek az eredmények méréséhez és fenntartásához.

A keresőoptimalizálás olyan, mint a fogyókúra

Sokan élnek abban a tévhitben, hogy a keresőoptimalizálás valamiféle titkos technikai trükkhalmaz, amelyet, ha "beépítenek" a honlapba, azonnal felkerülhetnek a Google találati listák elejére. A valóság ezzel szemben az, hogy a keresőoptimalizálás egyfajta életforma, és tartós eredményt csak hosszú, kitartó, tudatos munkával lehet elérni. A megismert alapelvek mentén kell a honlap oldalait felépíteni, az új tartalmakat kialakítani. Az oldalon belüli optimalizálás hálás feladat, hiszen a végeredmény csak rajtunk múlik.

Azonban a Google számára a relevancia nagymértékben a mások által az oldalainkra mutató linkeken alapul. A linképítés pedig napi, heti rendszerességgel végzendő feladat kell legyen, különben lehagynak a konkurensek, és lejjebb kerülünk a találati listában. Ahogyan a fogyókúra során leadott kilókat is visszaszedi, aki felhagy a diétával és a rendszeres testmozgással, a keresőoptimalizálási eredmények is lemorzsolódhatnak idővel.

Keresőoptimalizálási csomagunkhoz INGYEN honlapelemzést adunk

Az oldalon belüli optimalizáláson túl megtanítjuk a legszükségesebb online keresőoptimalizálási eszközök használatára, hogy pontosan tudja, mennyire jók az oldalai keresőoptimalizálási szempontból. Olyan linképítési feladattervet nyújtunk át Önnek, amivel nem csak jó eredményeket érhet el a Google találati listáján, de hosszú távon, stabilan meg is képes tartani az elért eredményeket.

Miért nincs a keresőoptimalizálásra garancia?

Három olyan okot sorolnék fel, amely nem teszi lehetővé, hogy a keresőoptimalizálási eredményekre 100%-os garanciát vállaljunk. Alapos konkurencia-elemzés és az adott szakterület kulcsszavainak vizsgálata után tudjuk megmondani, hogy mi lehet reálisan kitűzött cél, és hogy az mennyi idő alatt érhető el. Ma még Magyarországon kevés a tudatos keresőoptimalizálási eljárásokat alkalmazó cég, így majdnem minden területen lehet olyan kulcsszavakat találni, amelyre a honlap az első oldalra hozható a találati listában.

Kérje INGYENES SEO elemzésünket!

PDF formátumban küldjük meg a keresőoptimalizálási szempontból történő elemzést. A problémás pontokat kiemeljük, tevékenységi listát és javaslatokat teszünk a probléma orvoslására, és megbecsüljük a megoldási javaslatok esetleges költségeit is.

Ön eldöntheti, hogy saját erőforrásokra támaszkodva javít a honlap teljesítményén, vagy megrendeli keresőoptimalizálási CSOMAG-unkat.


Kapcsolat


Hívjon telefonon!
+3670 625 6586