Hallgatói munkák

Felhasználónevek listája vesszővel elválasztva.
A feladatot beküldő hallgató

Gondolatébresztő motivációs poszter készítése Photoshoppal

Motivációs plakát tervezése híres idézethez

A motivációs poszter feladata, hogy vizuális eszközökkel sűrítse a megjelenítendő szöveg gondolatiságát. A dolog akkor különösen izgalmas, amikor filozofikus mélységű, bravúrosan megfogalmazott irodalmi idézethez kell látványt választanunk.

Motivációs plakát alkotás Photoshop-ban

Motivációs plakát tervezése híres idézethez

Egy kézírásos font, pasztell vízfesték háttér és egy részletgazdag vonalrajz. Pontosan ennyi kell az egyedi, művészi hatású motivációs poszterünkhöz.

Illusztrálj és szemléltess - nyári tábor szórólap tervezés

szórólap tervezési feladat Photoshop-ban

A szórólapokon nagyon fontos, hogy ne csak láthatóvá váljon az információ, hanem minél szemléletesebb környezetet teremtsünk a tartalomnak.

Ez a weboldalterv minden érzékszervre hat - trendi cukrászda webdesign

trendi cukrászda weboldal terve, webdesign Photoshop-ban

Egy jó honlapterven olyan illusztrációkat, szöveget, videót kell megjeleníteni, amelyek hatnak az érzékszervekre és azonnal elcsábítják az olvasót.

Photoshop artwork trükkök - blending mode kreatív alkalmazása

Photoshop képkivágás, képkijelölési technikák

Egészen eltérő jelentést és hangulatot hozhatunk létre két fotó áttűnésével. A Photoshop Blend mode hatások segítségével elgondolkodtató és különös légkör teremthető.

Különleges Photoshop hatások

Photoshop képkivágás, képkijelölési technikák

Egy kis gyakorlással szemkápráztató művészi alkotások születnek a tanfolyamon. Az álomvilág életre kel a Photoshop segítségével.

Kreatív digitális varázslat a Photoshop segítségével

Photoshop képkivágás, képkijelölési technikák

Ha megvan a lenyűgöző szürreális ötlet, és ismered a profi kivitelezéshez szükséges Photoshop technikákat, akkor határtalan alkotói lehetőségek nyílnak meg előtted.

Építész tervező logótervezés saját márkához klónja

Logótervezés saját márkához

Egy dolog van, amiben az összes kreatív szakma egyetért. Az pedig a a fekete-fehér időtlensége és múlhatatlan eleganciája. Ezért nem lehet csodálkozni, ha egy építész iroda logótervezési munkája során a fekete-fehér felmerül.

Oldalak

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top