Szeretnék email-ben digitális képekkel kapcsolatos tananyagot kapni

Kocsis Kata képe


Segítség az autodidakta tanuláshoz (webdesign, honlapkészítés, keresőoptimalizálás)

Segítség az autodidakta tanuláshoz (webdesign, honlapkészítés, keresőoptimalizálás)

Izgalmas webes és online témák, webdesign trendek, hallgatói kreatív munkák és szabadúszóknak szóló tippek. Email-ben pontosan az érdeklődési körödnek megfelelő, hasznos és szórakoztató információkat fogsz kapni. Ne maradj le a friss blogbejegyzéseinkről sem.

Érdekel a webdesign és a honlapkészítés

* kötelező mezőEzek a témák érdekelnek

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha december 23.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top