Hogyan zajlik a tanfolyam?

E-oktatóterem a tanfolyam időtartamára

Minden modul megvásárlásával automatikus hozzáférésed lesz az adott modul leckéihez és gyakorlati feladataihoz a tanfolyam időtartamára. Az e-oktatóterem zárt oldalainak eléréséhez szükséges információkat email-ben küldjük meg a számodra, és bármelyik modul megvásárlásával jogot szerzel a zárt Facebook csoportba való bekerüléshez is. Egy modulon belül a leckéknek van egy előre meghatározott sorrendje, amelyet érdemes követni, de akár el is térhetsz ettől a saját érdeklődésednek, kíváncsiságodnak megfelelően.

Elméleti leckék és gyakorlati munkák

Egy lecke nagyon hosszú, alaposan körbejár egy adott témát, a gyakorlati feladatok pedig fokozatosan nehezednek. Ha valaki munka mellett tanul, lehet, hogy csak az első feladatig jut el, míg mások az összes hivatkozott olvasnivalót, szorgalmi feladatot is képesek lesznek megcsinálni. A zárt tanfolyami csoportban és az e-oktatóteremben bemutathatók a házi feladatok és feltehetők a menet közben felmerülő kérdések. A munkáidat feltöltheted a tanfolyami honlapra, hogy nyomon követhesd, mennyit fejlődtél az itt töltött idő alatt.

Kérésre tanfolyami DVD

A hozzáférés pontosan a tanfolyam időtartamára biztosított (ez általában egy modul esetén 3 hónap). Ezen az időszakon túl a leckék és a gyakorlatok már nem lesznek elérhetőek a számodra, de kérheted, hogy DVD-n küldjük ki az általad megadott címre.

Kiemelt tanfolyamok esetén záró vizsga

Ha önmagában egy modult vásárolsz, ahhoz nem minden esetben tartozik vizsgázási lehetőség. Azonban a kiemelt, kifejezetten webdesigner-eknek szóló tanfolyamok elvégzéséről bizonyítványt állítunk ki, amelynek feltétele a sikeres vizsgamunka.

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top