Kapok bizonyítványt?

Az elsősorban rajtad múlik. Sokáig gondolkodtam azon, vajon mindenkinek jár-e a bizonyítvány a tanfolyam végén. Vajon a tanfolyamért vagy a bizonyítványért fizettél? Hosszas töprengés után úgy döntöttem, a bizonyítvány nem jár automatikusan a tanfolyam végén. Ugyanis, ha valaki semmilyen aktivitást nem fejt ki, nem végzi el a gyakorlatokat, akkor ne hivatkozhasson erre az iskolára. Olyan oktatási rendszert szeretnék felépíteni, ahol csak az számíthat végzett hallgatónak, akit én magam is foglalkoztatnék gyakornokként.

Azonban, mindenki, aki befizette a tanfolyami díjat, lehetőséget kap a későbbi vizsgázásra, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy abban a félévben lesz időd a tanulásra, amikor befizettél a tanfolyamra.

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top