Milyen gépre lesz szükségem?

Teljesen átlagos paraméterekkel rendelkező asztali számítógépre vagy laptopra lesz szükséged, semmilyen extra követelménynek nem kell megfelelni. A gépnek a használt szoftverek futtatására kell alkalmasnak lennie, ami elsősorban az Adobe termékeket jelenti.

A notebookok szinte alkalmatlanok komolyabb webfejlesztői, vagy grafikus tervezői munkára, de aki csak a saját blogját vagy honlapját akarja elkészíteni, az kezdheti asztali számítógép nélkül is.

A nagy monitor (amiből a kettő az igazán kényelmes...) szintén csak a leendő webdesignereknek fontos.

Rendszerkövetelmények Adobe Creative Suite használatához

Operációs rendszer: Microsoft Windows XP SP2 (SP3 ajánlott), Windows 7, Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate, Enterprise SP1 (32-bit Windows XP, Windows Vista);
Processzor: Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon 64 processor
Memória: 2 GB - 4 GB
Tárhely: 20 GB - 25 GB
Képernyő: 1280×900 – 16 bit (1280×1024 ajánlott) 256 MB VRAM

Photoshop hivatalos rendszerkövetelmények

Illustrator hivatalos rendszerkövetelmények

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top