Mit kapok a pénzemért?

Izgalmas, olvasmányos elméleti leckék

A tanfolyam meghirdetett ideje alatt minden héten egy leckét kapsz email-ben. Olvasható anyagok, képes összeállítások, videók és lépésekre bontott feladatok érkeznek minden héten a postaládádba, olyan hasznos linkekkel megtűzdelve, hogy véletlenül se unatkozz a tanfolyami heteken.

E-oktatóterem

A zárt tanfolyami e-learning rendszer lehetővé teszi, hogy a tanfolyamok anyagát egyben is áttekinthesd. Időrendben és témák szerint is böngészheted a leckéket, teljes szabadságot biztosítva a számodra.

Szellemes gyakorlati feladatok

Minden héten fokozatosan nehezedő feladatokat kapsz, amelyek segítenek megérteni és elmélyíteni az elméleti ismereteket.

Szakmai közösség

Bekerülsz a zárt tanfolyami Facebook közösségbe, ahol személyes támogatást kapsz az oktatóktól. Ez egy gyakorlati szakma, nagyon fontos az állandó visszajelzés a fejlődéshez. A közösségben azt is megtapasztalod majd, hogy ezek a visszajelzések, a tetszés, nem tetszés bizony nem mindig racionális megfontolásokra vezethetők vissza. Fontos, hogy megtanuld fogadni a kritikát, és ha lehet, tanulni belőle.

Műhelytitkok

Elérheted a honlap zárt oldalait, ahol olyan tippeket, trükköket osztok meg a tanítványaimmal, amelyekkel nagyon sok fölösleges energiát megtakaríthatsz majd. Ezek azok a titkos fogások, amiket minden szakma féltve őriz, én sem osztom meg ingyen a Facebook-on. A sok éves kemény munkával és állandó tanulással megszerzett tudást, a lassan két évtizedes tapasztalatot a műhelyemben tanulók számára fogom elérhetővé tenni.

Visszajelzések

Állandó oktatói támogatást és segítséget kapsz a tanfolyam ideje alatt. Az elkészült munkádról mindig konkrét, használható visszajelzéseket adok, ami meggyorsítja a fejlődést.

Gyakornoki munkalehetőség

Mivel folyamatosan fejlesztünk és tervezünk, sok munkalehetőséget tudunk biztosítani a tanfolyami hallgatóknak. Élő projektekben próbálhatod ki magad, portfóliót építhetsz, csapatot építhetsz magad köré, szakosodhatsz.

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top