Most 10%-kal olcsóbban juthatsz stock képekhez

Most minden egyes modulhoz és tanfolyamhoz az 123RF digitális képügynökség 10%-os kedvezményre jogosító KUPONJA is jár.

Megkönnyítjük az indulást. Szerezd be kedvezményesen a honlapodhoz szükséges fotókat és a kreatív munkához szükséges vektorképeket.
Kreatív Webdesign Tanfolyam - felhasználói Élmény Tervezése -UX tanfolyam

A felhasználói élmény tervezése egyáltalán nem pusztán a honlapokról szól. Az érdeklődők a legtöbb esetben már a honlap felkeresése előtt találkoznak az adott márkával valamilyen formában. A felhasználói élmény tervezése azt jelenti, hogy tudatosan próbálod meg alakítani a leendő ügyfelek és a márka kapcsolatát. Tervszerűen befolyásolod az érdeklődők márkával kapcsolatos érzéseit, és megpróbálod folyamatosan pozitív élményeken keresztül vezetni őket a vásárlásig.

Időtartam: 3 hónap

38.000 Ft + áfa
Kreatív Webdesign Tanfolyam - Startvonal Webdesign Tanfolyam

Ha tetszik a webdesign világa, szeretnél webdesigner lenni, de sok a szakmával kapcsolatos kérdésed, esetleg kétségeid vannak, akkor ezt a tanfolyamot neked találták ki. Akár a kenyérkereső állásod mellett, vagy a gyes alatt is tanulhatsz, mert az e-oktatóterembe bármikor beléphetsz. Úgy építettük fel a gyakorlati feladatok rendszerét, hogy a tanfolyam végére saját honlapod és kezdő portfóliód lehessen. Egy inspiratív, alkotói közösség segít közben, hogy a nehézségek ellenére is elérd a céljaidat. Nálunk soha nem leszel magadra hagyva a problémáiddal, kérdéseiddel.

Időtartam:

Időtartam: 12 hónap

194.000 Ft + áfa
Kreatív Webdesign Tanfolyam - Webdesign Workshop

Ha szeretnéd jobban megérteni, mi van egy honlap mögött, ha szeretnél képben lenni a legfrissebb webdesign és online marketing trendeket illetően, akkor nálunk a helyed. Nemcsak a webdesign alapjaival ismerkedhetsz meg, hanem a honlaptervezés minden más aspektusával is. Rendszerszemlélet és a különböző honlap tervezési szempontok integrációja sok gyakorlati feladattal.

Időtartam: 3 hónap

38.000 Ft + áfa
Kreatív Webdesign Tanfolyam - Digitális képek világa

Ahhoz, hogy a honlapodon szakszerű képanyag, színes illusztrációk vagy szórakoztató infografikák szerepeljenek, alaposabban el kell mélyülnöd a digitális képek világában. Ez a tudás az ingyenes képszerkesztő programok használatát is megkönnyíti. Ha azonban webdesigner szeretnél lenni, ezekre az alapokra mindenképpen szükséged lesz a folytatáshoz, mielőtt megismerkedsz az Adobe termékekkel. Színek, paletták, felbontás, képméret, retus, montázsok... van mit tanulni. A készségek kialakításában a gyakorlati feladatok segítenek.

Időtartam: 3 hónap

38.000 Ft + áfa
Kreatív Webdesign Tanfolyam - Photoshop Alapozó - kezdő Photoshop Tanfolyam

A képszerkesztő programok iránt nem csak a webdesignerek érdeklődnek. A Photoshop tudás hamarosan ugyanolyan általános munkahelyi elvárás lesz, mint annak idején a Word volt. Drótvázak, weboldal tervek, gombok, hátterek, de akár szórólapok is készülhetnek Photoshopban. Ez a modul azokról a technikákról szól, amelyek a honlapkészítés, és az arculattervezés során nélkülözhetetlenek. Ebbe persze beletartozik a honlaphoz szükséges képanyag előállítása és módosítása is. Képkivágások, szín- és fény korrekció, alakzatok és rétegek - minden, ami a gyors eredményhez kell.

Időtartam: 3 hónap

38.000 Ft + áfa
Kreatív Webdesign Tanfolyam - kezdő HTML, CSS tanfolyam

A kódolás szó a legtöbb ember számára kicsit misztikusan, már-már ijesztően hangzik. Ez a modul hétköznapi szavakkal, sok példával és szemléletes illusztrációkkal ismerteti meg a legszükségesebb fogalmakat és összefüggéseket. A HTML és a CSS mögött rejlő logika rendkívüli matematikai képességek NÉLKÜL is elsajátítható.

Időtartam: 3 hónap

38.000 Ft + áfa
Kreatív Webdesign Tanfolyam - Minőségi honlaptartalom tanfolyam

Az információk tagolt, szórakoztató, szemléletes tálalása ma már szinte külön szakmának tekinthető. A tartalom többet jelent a céges híreknél, a termékleírásoknál, a marketing szövegeknél. Olyan információkról, szövegekről, kép- és filmanyagokról beszélünk, amelyek összefüggő rendszert alkotnak. Ez a modul minden olyan ismeretet átad, ami a minőségi honlaptartalom előállításához elméletben és gyakorlatban szükséges lehet.

Időtartam: 3 hónap

38.000 Ft + áfa
Kreatív Webdesign Tanfolyam - mentori program

Bármelyik tanfolyam mellé igényelheted az extra oktatói és mentori figyelmet. A céljaid pontos ismeretében kapod a személyre szabott feladatokat és konzultációs lehetőségekkel segítelek a célok elérésében. Ideális lehet személyes márka kialakításakor, vagy ha álláskeresés előtt állsz. Konkrét ötleteket kapsz az önéletrajzod kialakításához és az első projektek feltételeinek kialakításához is.

Időtartam: a tanfolyam hosszával megegyező

31.000 Ft + áfa
Feliratkozás Kezdőoldal hírcsatorna csatornájára

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Go to top